lördag 16 april 2016

Hobbyverksamhet på Hisingen

Förra helgen blev det en lite annorlunda pysselträff. I stället för att träffas och pyssla så blev det en liten road trip i Göteborgsområdet. Vi hade länge pratat om att åka till Creativ Shop i Torslanda, så efter att jag hade plockat upp Eleanore och Karin utanför deras bostäder så var det dit vi styrde kosan. Jag tror väl inte att någon av oss hade varit i Torslanda tidigare, men det är inte så stort så vi hittade rätt ganska snabbt ändå.
Här fanns det gott om pysselmaterial och -redskap. Det var nästan så att man inte riktigt visste vad man ville ha – vill man pärla ett halsband eller dekorera en papier maché-trofé? – men vi fick med oss kataloger så det värsta shoppandet kan ju göras i efterhand. ;-) Och vi kommer nog åka hit fler gånger.

Efter ett besök i en fin second hand-affär som vi råkade passera samt lunch, så åkte vi till en annan del av Hisingen. Jag hade redan varit i CiLi in Papers nya, större lokal, men Karin och Eleanore hade bara varit i deras gamla butik. Ännu ett ställe där det finns hur mycket som helst att välja på, fast den här gången mer specialiserat förstås. Vi är, hm, inte riktigt lika specialiserade (läs: begriper inte vad hälften av produkterna är ens). Men fina papper är alltid fina.

En sväng in på ytterligare en second hand-butik (som ligger väldigt nära) hann vi med och sedan kände vi att vi behövde varsin kopp kaffe eller te och gärna lite kaka också. Pyssel kräfver dessa drycker! Så det blev två av varje till slut – pysselbutiker, second hand-butiker och caféer. En lagom road trip på en lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar